HKM ZL5.0

ID #10076
Registrovat se
Již máte účet? Přihlášení

Základní údaje

Jméno
HKM ZL5.0
První registrace
07/2000
Najeto
N/A
Platnost STK
23. 3. 2018
Evidenční kontrola
Kupující
VIN vozidla
WD9G03218Y0H30123
SPZ
2AK7223
Výkon motoru
kW
Objem motoru
cm3
Palivo
Převodovka
Emisní třída
Eko daň
Počet sedadel
Konfigurace náprav

Stav

Přívěs na přepravu kontejnerů.
Odstaveno 5 let z provozu.

POZOR!! Toto vozidlo nemá platnou technickou kontrolu (STK), s neplatnou technickou kontrolou vůz nesmí na komunikace a proto na vozidle dělá evidenční kontrolu vždy kupující. Vozidlo nesmí jet po ose a pokud vozidlo zakoupí zahraniční dražitel, není možné před odvozem vozidla udělat vývoz s vývozními značkami do zahraničí. Vývoz se bude dělat až po evidenční kontrole kterou zajistí kupující a dokumenty předá prodejci !! Vždy je nutné, informovat společnost Veacom o příjezdu přepravce alespoň 3 dny dopředu !!!

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

NEPOJÍZDNÝ, NEFUNKČNÍ BRZDY, Celkově špatný stav, Deformace boční zábrany, Zpuchřelé měchy pérování, Vzduchojemy prorezlé skrz, Hluboká a silná koroze , Poškozená přední část od kamínků, Provozní oděrky a poškození, Celková koroze karosérie, Celková koroze nástavby, Provozní vůle v ovládání, Provozní vůle v uložení, Silná koroze karoserie, Silná koroze nástavby, Vlivem dlouhého stání mohou být některé pohyblivé části zatuhlé či zarezlé

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Varnsdorf Česká republika

Rozměry

Rozměry vozidla

Délka
9340 mm
Výška
1220 mm
Šířka
2530 mm

Hmotnosti

Hmotnosti vozidla

Provozní hmotnost
4000 kg
Nejvyšší technická přípustná hmotnost
18000 kg
Nejvyšší povolená hmotnost
18000 kg

Výbava

ABS