IFA W 50 L/F

ID #10090
Registrovat se
Již máte účet? Přihlášení

Základní údaje

Jméno
IFA W 50 L/F
První registrace
10/1983
Najeto
41 669 km
Platnost STK
27. 1. 2021
Evidenční kontrola
Platná do
VIN vozidla
SPZ
2P46722
Výkon motoru
92 kW
Objem motoru
6560 cm3
Palivo
Nafta
Převodovka
Emisní třída
Eko daň
Počet sedadel
2
Konfigurace náprav
4x2

Stav

Vozidlo vozilo pouze vodu - používáno jako kropička.

POZOR!! Toto vozidlo nemá platnou technickou kontrolu (STK), s neplatnou technickou kontrolou vůz nesmí na komunikace a proto na vozidle dělá evidenční kontrolu vždy kupující. Vozidlo nesmí jet po ose a pokud vozidlo zakoupí zahraniční dražitel, není možné před odvozem vozidla udělat vývoz s vývozními značkami do zahraničí. Vývoz se bude dělat až po evidenční kontrole kterou zajistí kupující a dokumenty předá prodejci !! Vždy je nutné, informovat společnost Veacom o příjezdu přepravce alespoň 3 dny dopředu !!!

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

Netěsnost nápravy a motoru, Vybledlý a místy poškozený lak, Promáčklá maska a nárazník + blatník, Roztržená sedačka, Ohnutá vidlička náhonu vývěvy - nelze zařadit vývěvu, Zadřená lamela vývěvy , Poškozená přední část od kamínků, Poškrábané okno od stěračů, Provozní oděrky a poškození, Opotřebený interiér, Povrchová koroze karoserie, Provozní vůle v ovládání, Provozní vůle v uložení, Slabý akumulátor, Vlivem dlouhého stání mohou být některé pohyblivé části zatuhlé či zarezlé, Znečištěný interiér

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Borovany Česká republika

Rozměry

Rozměry vozidla

Délka
6100 mm
Výška
2600 mm
Šířka
2500 mm

Hmotnosti

Výbava

Kožená sedadla
Koupeno v ČR
Uzávěrka diferenciálu
Klíč
Střešní okno