ŠKODA Fabia

ID #10456

Základní údaje

Jméno
ŠKODA Fabia
První registrace
5/2007
Najeto
488 475 km
Platnost STK
Neplatná
Evidenční kontrola
Platná do
VIN vozidla
TMBGK26Y574200828
SPZ
4E17170
Výkon motoru
59 kW
Objem motoru
1422 cm3
Palivo
Nafta
Převodovka
Manuální
Emisní třída
EURO 4
Eko daň
EKO bez daně
Počet sedadel
5
Konfigurace náprav
4x2

Stav

Vozidlo je odstaveno 1 měsíc z provozu.
VIN vypískovaný na sklech.
Gumová vana v zavazadlovém prostoru.

POZOR!! Toto vozidlo nemá platnou technickou kontrolu (STK), s neplatnou technickou kontrolou vůz nesmí na komunikace a proto na vozidle dělá evidenční kontrolu vždy kupující. Vozidlo nesmí jet po ose a pokud vozidlo zakoupí zahraniční dražitel, není možné před odvozem vozidla udělat vývoz s vývozními značkami do zahraničí. Vývoz se bude dělat až po evidenční kontrole kterou zajistí kupující a dokumenty předá prodejci !! Vždy je nutné, informovat společnost Veacom o příjezdu přepravce alespoň 3 dny dopředu !!!

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

Celkově horší stav vozidla, Delší starty, Nefunkční klima, Levé přední sedadlo je propálené a potrhané, Výplň pátých dveří - prasklá, Různé deformace a hluboká koroze, Poškrábané okno od stěračů, Provozní oděrky a poškození, Škrábance na karoserii, Celková koroze karosérie, Deformace karoserie, Opotřebený interiér, Polámané plastové části, Povrchová koroze kabiny, Povrchová koroze karoserie, Provozní vůle v ovládání, Provozní vůle v uložení, Silná koroze karoserie, Úniky provozních kapalin, Vlivem dlouhého stání mohou být některé pohyblivé části zatuhlé či zarezlé, Znečištěný interiér

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Pardubice 6 Česká republika

Rozměry

Hmotnosti

Výbava

Rádio
Koupeno v ČR
Handsfree
Klíč
Elektrická okna
Zamykání řadící páky
Přídavné světla / mlhovky
Klimatizace
Zimní pneu
Airbag
Vyhřívaná zrcátka
ABS