ZETOR CRYSTAL 12011

ID #17219
Registrovat se
Již máte účet? Přihlášení

Základní údaje

Jméno
ZETOR CRYSTAL 12011
Rok výroby
1981
Najeto
N/A
Platnost STK
9. 1. 2024
Evidenční kontrola
Kupující
VIN vozidla
4778
SPZ
C037512
Výkon motoru
84 kW
Objem motoru
6842 cm3
Palivo
Nafta
Převodovka
Emisní třída
Eko daň
Počet sedadel
2
Konfigurace náprav

Stav

Odstaveno z provozu 3 měsíce.
Pravidelný servis.
Sedadlo je namontované.

POZOR!! Toto vozidlo nemá platnou technickou kontrolu (STK), s neplatnou technickou kontrolou vůz nesmí na komunikace a proto na vozidle dělá evidenční kontrolu vždy kupující. Vozidlo nesmí jet po ose a pokud vozidlo zakoupí zahraniční dražitel, není možné před odvozem vozidla udělat vývoz s vývozními značkami do zahraničí. Vývoz se bude dělat až po evidenční kontrole kterou zajistí kupující a dokumenty předá prodejci !! Vždy je nutné, informovat společnost Veacom o příjezdu přepravce alespoň 3 dny dopředu !!!

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

Celkově horší stav - stroj je opotřebený, Větší úniky motorového a. hydraulického oleje, Místy silnější koroze, Provozní oděrky a poškození, Opotřebený interiér, Polámané plastové části, Povrchová koroze karoserie, Provozní vůle v ovládání, Provozní vůle v uložení, Slabý akumulátor, Únik oleje z hydrauliky, Úniky provozních kapalin, Znečištěný interiér

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Jemnice Česká republika

Rozměry

Rozměry vozidla

Délka
4255 mm
Výška
2480 mm
Šířka
1965 mm

Hmotnosti

Výbava