ŠKODA 1000 MB

ID #17326
Registrovat se
Již máte účet? Přihlášení

Základní údaje

Jméno
ŠKODA 1000 MB
První registrace
10/1967
Najeto
N/A
Platnost STK
Evidenční kontrola
Kupující
VIN vozidla
908487
SPZ
BZ 33-70
Výkon motoru
35 kW
Objem motoru
988 cm3
Palivo
Benzín
Převodovka
Emisní třída
Eko daň
Počet sedadel
5
Konfigurace náprav
4x2

Stav

Odstaveno z provozu 15 let.
Dlouhodobě odstaveno - nutná celková kontrola (mohou chybět drobné díly) a výměna provozních kapalin.
Registrační značky uloženy v depozitu.
Střešní nosič.
K vozidlu drobné náhradní díly.

POZOR!! Toto vozidlo nemá platnou technickou kontrolu (STK), s neplatnou technickou kontrolou vůz nesmí na komunikace a proto na vozidle dělá evidenční kontrolu vždy kupující. Vozidlo nesmí jet po ose a pokud vozidlo zakoupí zahraniční dražitel, není možné před odvozem vozidla udělat vývoz s vývozními značkami do zahraničí. Vývoz se bude dělat až po evidenční kontrole kterou zajistí kupující a dokumenty předá prodejci !! Vždy je nutné, informovat společnost Veacom o příjezdu přepravce alespoň 3 dny dopředu !!!

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

NEPOJÍZDNÝ, Historické vozidlo bez renovace, Deformace a velmi silná koroze všech částí vozidla, Podlaha již v minulosti vyvařovaná, Poškozená přední část od kamínků, Provozní oděrky a poškození, Škrábance na karoserii, Bez akumulátoru, Celková koroze karosérie, Deformace karoserie, Opotřebený interiér, Polámané plastové části, Poškozené čelní sklo od kamínků, Provozní vůle v ovládání, Provozní vůle v uložení, Úniky provozních kapalin, Vlivem dlouhého stání mohou být některé pohyblivé části zatuhlé či zarezlé, Znečištěný interiér

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Chromeč Česká republika

Rozměry

Rozměry vozidla

Délka
4170 mm
Výška
1390 mm
Šířka
1620 mm

Hmotnosti

Výbava

Klíč
Tažné zařízení