AVIA PRAGA V3S 6X6

ID #17639
Registrovat se
Již máte účet? Přihlášení

Základní údaje

Jméno
AVIA PRAGA V3S 6X6
Rok výroby
1987
Najeto
35 000 km
Platnost STK
14. 9. 2023
Evidenční kontrola
Kupující
VIN vozidla
001240
SPZ
9B08172
Výkon motoru
72 kW
Objem motoru
7412 cm3
Palivo
Nafta
Převodovka
Emisní třída
Eko daň
Počet sedadel
2
Konfigurace náprav
6x6

Stav

Nástavba - fekální cisterna s přestavbou pro kropení a přední kropící lištou.
Odstaveno z provozu 2 měsíce.
Vozidlo i nástavba plně funkční.
Stav počítadla ujetých km: 746.
Ujeté km podle prohlídky a záznamu držitele: 35 000.

POZOR!! Toto vozidlo nemá platnou technickou kontrolu (STK), s neplatnou technickou kontrolou vůz nesmí na komunikace a proto na vozidle dělá evidenční kontrolu vždy kupující. Vozidlo nesmí jet po ose a pokud vozidlo zakoupí zahraniční dražitel, není možné před odvozem vozidla udělat vývoz s vývozními značkami do zahraničí. Vývoz se bude dělat až po evidenční kontrole kterou zajistí kupující a dokumenty předá prodejci !! Vždy je nutné, informovat společnost Veacom o příjezdu přepravce alespoň 3 dny dopředu !!!

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

Silnější úniky oleje - motor, nápravy, převodovky, Potrhaná sedadla, Deformace na více místech, Hlubší koroze rámu vozidla, nápravy, vzduchojemů, blatníků a nástavby, Silná hluboká koroze kabiny, vnitřní části cisterny a schránky na nářadí,, Poškozená přední část od kamínků, Poškrábané okno od stěračů, Provozní oděrky a poškození, Škrábance na karoserii, Bez akumulátoru, Deformace karoserie, Deformace nástavby, Opotřebený interiér, Polámané plastové části, Poškozené čelní sklo od kamínků, Povrchová koroze kabiny, Povrchová koroze karoserie, Povrchová koroze nástavby, Provozní vůle v ovládání, Provozní vůle v uložení, Silná koroze kabiny, Silná koroze karoserie, Silná koroze nástavby, Úniky provozních kapalin, Znečištěný interiér

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Jablonné nad Orlicí Česká republika

Rozměry

Rozměry vozidla

Délka
6900 mm
Výška
2590 mm
Šířka
2300 mm

Hmotnosti

Hmotnosti vozidla

Provozní hmotnost
6180 kg
Nejvyšší technická přípustná hmotnost
kg
Nejvyšší povolená hmotnost
kg

Výbava

Uzávěrka diferenciálu
Klíč