GROUNDSMAN TMC 415

ID #18470
Začátek aukce 6.5.2024 10:00
Vyvolávací cena
59 000 CZK
Cena bez DPH
Zaujalo vás toto vozidlo? Chcete se zúčastnit jeho on-line aukce?
Registrovat se
Již máte účet? Přihlášení

Základní údaje

Jméno
GROUNDSMAN TMC 415
Rok výroby
2019
Najeto
N/A
Platnost STK
Evidenční kontrola
Není třeba
VIN vozidla
103191T413
SPZ
Výkon motoru
kW
Objem motoru
cm3
Palivo
Benzín
Převodovka
Emisní třída
Eko daň
Počet sedadel
Konfigurace náprav

Stav

Nabízíme k prodeji zánovní drážkovačku určenou pro výkopové práce s možností unikátního způsobu ukládání kabelů či kapkovacích závlahových hadic přímo do země do hloubky až 15 cm pomocí speciálního vibračního (rýhovacího) nože. Jedná se na míru upravený Model Groundsman TCHYD s hydrostatickým pohonem všech 4 kol. Tento stroj má motor Honda s výkonem 13 HP, který umožňuje variabilní rychlost vpřed. Vibrační nůž se zapíná samostatně pomocí kotoučové spojky.

Funkce drážkovačky je zabezpečována pomocí speciálních vibračních nožů, které jsou schopny zajistit výkop v šířce 6 či 18 cm do hloubky až 18 cm. Speciální vibrační nůž spolu s navijákem hadice a speciálním vodícím prvkem je pak schopen vpravit pod povrch kabely či závlahové či jiné hadice do hloubky až 15 cm, a to s minimálním poškozením drnu. Pohon všechna čtyři kol (kola nabízíme se 4 druhy vzorků) zabezpečuje skvělou trakci bez protáčení.

Stroj byl velmi málo používán a má najeto maximálně 10 motohodin. Pořizovací cena stroje cca 350 tis. Kč. Ke stroji nabízíme kompletní výbavu vibračních nožů a dalšího příslušenství (viz foto), návod v angličtině a fotodokumentaci. Unikátní funkci ukládání kabelů či hadic je možné si prohlédnout na přiloženém odkaze.

Technický stav odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů/motohodinám. Osobní prohlídka je nutná. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Závady

Provozní oděrky a poškození, Škrábance na karoserii

Prohlídka a stanoviště

Stanoviště
Vysoký Újezd Česká republika

Rozměry

Hmotnosti

Výbava

Návod k obsluze